Recap ***PROPHECY ***UNLEASHED ðŸ”®ðŸ‡ºðŸ‡¸ðŸ‡®ðŸ‡±â¤ï¸ðŸ¦…🦁

08.26.2021 ARK OF THE COVENANT

When the Lamb broke the seventh seal on the scroll, there was silence throughout heaven for about half an hour. Then the seven angels with the seven trumpets prepared to blow their mighty blasts. Then I looked, and I heard a solitary eagle flying in midheaven [for all to see], saying with a loud voice,

“Woe, woe, woe [great wrath is coming] to those who dwell on the earth, because of the remaining blasts of the trumpets which the three angels are about to sound [announcing ever greater judgments]!”

Then I saw another mighty angel coming down from heaven, clothed in a cloud, with a rainbow (halo) over his head; and his face was like the sun, and his feet (legs) were like columns of fire; and he had a little book (scroll) open in his hand. He set his right foot on the sea and his left foot on the land; and he shouted with a loud voice, like the roaring of a lion [compelling attention and inspiring awe]; and when he had shouted out, the seven peals (A set of 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 each other; a chime) and thunder spoke with their own voices [uttering their message in distinct words].

He had swore [an oath] by [the name of] Him who lives forever and ever, WHO CREATED HEAVEN AND THE THINGS IN IT, AND THE EARTH AND THE THINGS IN IT, AND THE SEA AND THE THINGS IN IT, that there will be delay no longer, when it is 🕰 for the 🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 call of the seventh 😇😇😇😇😇😇😇😇, when he is about to sound, then the mystery of God [that is, His hidden purpose and plan] is finished, as He announced the gospel to His servants the prophets.

Then the seventh angel sounded [his 🎺]; and there were loud voices in heaven, saying, “The kingdom (dominion, rule) of the world has become the kingdom of our Lord and of His Christ; and He will reign forever and ever.”

And the ✨temple of God✨ was opened in 💫heaven💫 and there was seen in his temple the ark of his testament: and there were lightnings ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️, and voices, and thunderings, and an earthquake, and great hail.

HER TESTIMONY WILL CAUSE… lightnings and thunders and the great earthquake, the like of which earthquake there has not been since people have been upon The Earth, it was so great. HER DIVINE SUPERNATURAL POWER WILL SEND A 🔊SHOCK WAVE🔊 OF FREQUENCY SOUND AND VIBRATION ACROSS THE UNIVERSE AS SHE approaches The Church of the Holy Wisdom,THE TEMPLE OF HAGIA SOPHIA, she will stand in the vault of heaven which is the center of the dome.

There is a guard of angels of Christ that will meet her to sound the 7th 🎺! 🗝📜🧬🥕🌻 And she will say,

“Rise up, O LORD! Let Your enemies be scattered, And let those who hate You flee before You.”

“Rise up, O LORD, do not let man prevail; let the nations be judged in Your presence.”

“Return, O LORD, To the many thousands of Israel.”

“The LORD your God has multiplied you, so that today you are as numerous as the stars in the sky.”

“The LORD your God has multiplied you, and, behold, you are this day as the stars of heaven for multitude.”

“Now therefore, Arise, O LORD God, to Your resting place, You and the ark of Your strength. Let Your priests, O LORD God, be clothed with salvation, And let Your saints rejoice in goodness.“

“For the LORD has chosen Zion; He has desired it for His home: Behold, the eye of the LORD is on those who fear Him, On those who hope in His mercy, Great is the LORD, and highly to be praised, And His greatness is [so vast and profound as to be] unsearchable [incomprehensible to man].”

“For in the gospel the righteousness of God is revealed, both springing from faith and leading to faith [disclosed in a way that awakens more faith]. As it is written and forever remains written, “THE JUST and UPRIGHT SHALL LIVE BY FAITH.”

“Now before faith came, we were kept in custody under the Law, [perpetually] imprisoned [in preparation] for the faith that was destined to be revealed.”

“For He whom God has sent speaks the words of God [proclaiming the Father’s own message]; for God gives the [gift of the] Spirit without measure [generously and boundlessly]!

“Those who are people of faith [whether Jew or Gentile] are blessed and favored by God [and declared free of the guilt of sin and its penalty, and placed in right standing with Him] along with Abraham, the believer.”

You will arise and have mercy on Zion; for the time to favor her, yes, the set time, has come. For your servants take pleasure in her stones, and show favor to her dust. So the nations shall fear the name of the Lord, and all the kings of the earth your glory.

For the Lord shall build up Zion; he shall appear in his glory. This will be written for the generation to come, that a people yet to be created may praise the Lord.

For he looked down from the height of his sanctuary; from heaven the Lord viewed the earth, to hear the groaning of the prisoner, to release those appointed to death, to declare the name of the Lord in Zion.

And his praise in Jerusalem, when the peoples are gathered together, and the kingdoms, to serve the Lord.

Please let Your ear be attentive and Your eyes open, that You may hear the prayer of Your servant which I pray before You now, day and night, for the children of Israel Your servants, and confess the sins of the children of Israel which we have sinned against You. Both my father’s house and I have sinned.

Now may the God of patience and comfort grant you to be like-minded toward one another, according to Christ Jesus,

He will teach us His ways,

“Tell the daughter of Zion, ‘Behold, your King is coming to you, Lowly, and sitting on a donkey, A colt, the foal of a donkey.’ ”

As it is written:

“Behold, I lay in Zion a stumbling stone and rock of offense, And whoever believes on Him will not be put to shame.”

Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads.

“Fear not, daughter of Zion; Behold, your King is coming, Sitting on a donkey’s colt.”

And so all Israel will be saved, as it is written:

“The Deliverer will come out of Zion, And He will turn away ungodliness from Jacob; Now the Lord spoke to Paul in the night by a vision,

“Do not be afraid, but speak, and do not keep silent; for I am with you, and no one will attack you to hurt you; for I have many people in this city.”

And yet indeed she is my sister; she is the daughter of my father, but not the daughter of my mother; and she became my wife.

And it came to pass, when God caused me to wander from my father’s house, that I said unto her, This is thy kindness which thou shalt shew unto me; at every place whither we shall come, say of me, He is my brother. For whosoever shall do the will of God, the same is my brother, and my sister, and mother. For whosoever shall do the will of my Father which is in heaven, the same is my brother, and sister, and mother. If any man come to me, and hate not his father, and mother, and wife, and children, and brethren, and sisters, yea, and his own life also, he cannot be my disciple.

And Jesus answered and said, Verily I say unto you, There is no man that hath left house, or brethren, or sisters, or father, or mother, or wife, or children, or lands, for my sake, and the gospel’s, But he shall receive an hundredfold now in this time, houses, and brethren, and sisters, and mothers, and children, and lands, with persecutions; and in the world to come eternal life.

THE TRANSFIGURATION OF PISTIS SOPHIA = DAUGHTER OF ZION AND THE GUESTS AT THE WEDDING FEAST FOR THE MARRIAGE HAS ALREADY TAKEN PLACE IN HEAVEN….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s